Mundo zoekt een BSO-professional met

Gevoel voor theater

Bij Mundo vangen we geen kinderen op: we maken samen herinneringen.

Werken bij Mundo

Bij Mundo is de vrijheid om je functie naar eigen inzicht in te vullen verankerd in het DNA. Hoe je de tijd tussen school en thuis voor de kinderen voorbij laat vliegen, is dus geheel aan jou en je collega’s. Daarbij heb je de beschikking over leuke thematisch ingerichte ruimtes met een natuurtuin en voldoende sport-, kook- en artistieke materialen om de kinderen elke dag de leukste activiteiten te bieden.

Samen met een hecht team van collega’s zorg je ervoor dat alle kinderen zich veilig en gezien voelen. En dat ze zich mentaal en fysiek kunnen ontwikkelen door ze uitdagende activiteiten aan te bieden die passen bij hun leeftijd, interesses en vaardigheden. Zodra het ophaalmoment door de ouders een mix van teleurstelling en schoorvoetende blijheid is, weet je dat je het goed hebt gedaan.

Naast de algemene begeleiding van een groep, word je ook mentor van een paar kinderen. Als mentor volg je de ontwikkeling van je mentorkinderen op de voet en onderhoud je het contact met de ouders.

Wat neem je mee?

Om als Mundo professional aan de slag te kunnen, vragen we naast een groot hart en een prettige persoonlijkheid ook om een paar papieren:

  • Diploma SPW 3 of 4
  • Taalcertificaat 3F is een pre

Ben je een zij-instromer zonder diploma’s? Dan kijken we in eerste instantie naar je bekwaamheid en je talenten. Als we daar vertrouwen in hebben, verzorgen wij een opleiding binnen een betaald leerwerktraject om je bevoegdheid in orde te maken. Dat klinkt goed, toch?

Wat mag je van Mundo verwachten?

  • Een goed salaris
  • Vakantiedagen om je inspiratie weer op peil te brengen
  • Een baan bij de leukste werkgever met de mooiste opvanglocaties
  • Alle ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
  • Veel vrijheid om binnen de kaders autonome keuzes te maken