Jouw talent, hun kinderdroom
Omschrijving

Corona heeft impact op vele mooie talenten in onze samenleving. Mensen zoals jij, die een vak uitoefenen waar even minder ruimte voor is. En toch is jouw beroep het mooiste wat er is. Wil jij jouw passie delen met kinderen voor wie dit misschien hun grote droom is? Kom dan werken bij het Activiteitenteam van Mundo.

Wij zoeken inspirerende collega's op MBO/HBO-niveau met ervaring  en passie voor het werken met kinderen. Vanuit het Activiteitenteam ga je bij verschillende locaties en groepen in de regio Rijnmond jouw kennis en kunde inzetten om kinderen mee te nemen in jouw wereld.  Draag je passie over en raak zelf geïnspireerd door de creativiteit en soms verassende kijk van kinderen op jouw vak.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je kijken op de pagina van het Activiteitenteam, klik dan hier. Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op met Tim Zoutendijk via 06- 19933107 of via Tim@kinderopvangmundo.nl

 Wij bieden je:

  • salaris schaal 7 conform de CAO Kinderopvang;
  • veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen;
  • bezig te zijn met jouw passie.

Het Activiteitenteam is één van de bijzondere onderdelen van Kinderopvang Mundo. Ons team bestaat uit verschillende experts op het gebied van kunst, natuur, voeding, sport en spel en daar kun jij onderdeel van uitmaken. Samen met het team bepaal je hoe jouw kennis het beste kan worden gedeeld binnen het pedagogisch kader van Mundo.

Veiligheid van kinderen is voor Mundo Kinderopvang van groot belang. Het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag en het afnemen van referenties is onderdeel van de procedure.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk en Spijkenisse
Bewaar deze vacature
Close modal window

Position: Jouw talent, hun kinderdroom

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.