Hallo vrolijke collega
Omschrijving

De kinderen van BSO Schenkel missen vanaf september nog een leuke Pedagogisch Medewerker.

Ben jij een talent in de opvang met een groot hart voor kinderen en houd je het overzicht in hectische situaties? Vind je het leuk om de kinderen een fijne middag te geven en werk je graag samen met collega’s? Dan is deze functie iets voor jou. BSO Schenkel is gevestigd in basisschool de Hoeksteen in Spijkenisse en is sinds het begin van het schooljaar 2015 geopend. Deze locatie is ingericht in een combinatie van de Mundo thema’s restaurant, atelier en theater. Er worden op deze locatie maximaal 33 kinderen opgevangen.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen elke dag met plezier naar de BSO komen en niet meer naar huis toe willen”

Wat je écht doet
 • – Je werkt graag met kinderen en je weet als geen ander met welke activiteiten je hen kunt boeien en je de ontwikkeling kunt stimuleren.
 • – Je stimuleert hun zelfstandigheid daar waar het kan en helpt ze waar het nodig is.
 • – Je werkt 15 uur per week verdeeld over 4 dagen en bent flexibel inzetbaar voor de VSO en NSO.
Hoe je dat doet
 • – Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de tijd optimaal kunt besteden en de samenwerking op rolletjes verloopt.
 • – Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s van de locatie.
 • – Je bent pro actief en betrokken bij je werk, je hebt er plezier in om samen met je collega’s na te denken over verbeteringen in je werk.
 • – Je hebt een intensieve en fijne samenwerking met de basisschool De Hoeksteen.
Hoe je dag er eruit kan zien

Voordat de kinderen uit school komen heb je alvast inkopen gedaan voor het thema bakken. Je hebt de boodschappen en de bakspullen alvast klaargezet en je verheugt je op de leuke reacties. Als de kinderen eenmaal zijn gearriveerd pakken ze lekker wat te drinken en vertellen ze enthousiast wat ze hebben gedaan en hebben meegemaakt op school. Met een klein groepje kinderen ga je lekker aan de slag om een tulband te maken. Ze mogen alles zelf doen want daar leren ze natuurlijk het meeste van. Ook het opruimen en afwassen na afloop hoort daar bij. Jij houdt op de achtergrond wel een oogje in het zeil.

Je collega gaat met een groepje kinderen naar buiten voor een frisse neus en een nieuw balspel. Een paar andere kinderen kiezen ervoor om in de oma’s kamer een spelletje te doen; zo is er voor iedereen wat leuks te doen. Als de tulband bijna klaar is komen de kinderen nieuwsgierig in de keuken kijken want het ruikt heerlijk. Na afloop krijgen de kinderen die dat willen een klein stukje mee naar huis.

Als alle kinderen zijn opgehaald neem je samen met je collega nog even de dag door, wat ging er goed en wat kon er beter? Voor morgenmiddag staat er in elk geval weer een activiteit voor het thema bakken gepland, hiervoor heb je de spullen al in huis. Je ontvangt tussendoor nog een bericht van een andere collega dat ze morgen onverwacht niet kan komen werken want ze valt in op een andere locatie. Je spreekt af dat je deze keer haar vroege dienst overneemt; altijd fijn als je collega’s uit de brand kunt helpen en op elkaar kunt rekenen!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Het is een pré als je in het bezit bent van een taalcertificaat 3F. Je vindt het vanzelfsprekend dat je de ontwikkelingen bijhoudt in je eigen vakgebied. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • – Salaris.
 • – Vakantiedagen om lekker te kunnen opladen.
 • – Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • – Maar ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • – Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • – Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo vrolijke collega

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Spijkenisse
Bewaar deze vacature