Hallo topper
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locatie de Stadhouder in Schiedam missen we alleen nog een collega voor 20 uur die bij ons komt werken op de babygroep.

Locatie de Stadhouders is een nieuw en modern ingericht kinderdagverblijf op de begane grond van een prachtig klassiek gebouw. Op de eerste verdieping bevindt zich de BSO.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

Wat je écht doet
    • – Je zorgt ervoor dat de baby’s het leuk hebben en dat de ouders de kindertjes graag bij jou brengen.
    • – Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
    • – Je creëert leuke leermomenten voor de baby’s en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Kinderopvang Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
    • – Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • – Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • – Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.

 

Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Je hebt de locatie net geopend en drinkt nog even snel een kop koffie voordat de dag echt begint. Je hebt een afmelding gekregen van een kindje dat vandaag ziek is en straks komt er een nieuw kindje wennen op de groep. Rond 8.00 uur komen de ouders de kinderen brengen en als de laatste ouders weg zijn is het tijd om de flesjes klaar te maken. Je collega is inmiddels ook gearriveerd en samen zorgen jullie ervoor dat de baby’s in alle rust hun flesje kunnen drinken. Niet lang daarna vallen de oogjes langzaam dicht en heb je de tijd om de was op te vouwen en de voorraden te checken. ’s Middags geeft je collega een rondleiding aan een nieuwe klant en daarna is het tijd om de kindjes uit hun bedje te halen en te verschonen. Tijdens het verschonen vertel je rustig wat je gaat doen, de baby’s kijken en luisteren aandachtig en worden kalm van je zachte stem. Op het speelkleed of in de box genieten ze van de speeltjes om zich heen en kijken ze nieuwsgierig rond. Ook het voorlezen uit een eenvoudig boekje en het luisteren naar een liedje dat je voor ze zingt vinden ze fijn. Wat leuk deze interactie met de allerkleinsten! Aan het einde van de middag vertel je de ouders hoe de dag is verlopen. Na een drukke maar leuke werkdag ga je met een tevreden gevoel weer naar huis.

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding en bij voorkeur een taalcertificaat op niveau 3F.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk vind om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

Jij krijgt
 • – De leukste werkgever.
 • – Salaris.
 • – Vakantiedagen, als je belooft terug te komen
 • – Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • – Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • – Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo topper

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Schiedam
Bewaar deze vacature