Hallo toffe collega!
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locatie de Ringdijk, in Rotterdam- Schiebroek, hebben we een aantal vacatures van 16 tot 32 uur per week. De Ringdijk is een prachtige locatie, deze locatie biedt dagelijks opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar. Het dagverblijf heeft een aparte vleugel in het pand van Revalidatiecentrum Rijndam.

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Ik zorg ervoor dat de allerkleinsten met de beste zorg en aandacht in een veilige omgeving kunnen spelen en ontdekken”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je creëert leuke leermomenten voor de baby’s en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Kinderopvang Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • Je organiseert  hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid.
Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Bij Mundo wordt er ook voor jou gezorgd, zodat jij alle aandacht aan de kinderen kunt geven. Onze gastvrouw op de locatie ondersteund je waar nodig. Zij doet de vaat en de was en zorgt voor een gezellige uitstraling van de locatie. Daar heb jij geen zorgen over. Jij doet waar je goed in bent en zorgt dat de kinderen fijne herinneringen maken.

Hoe je dag eruit kan zien

Je hebt de locatie net geopend en drinkt nog even snel een kop koffie voordat de dag echt begint. Je hebt een afmelding gekregen van een kindje dat vandaag ziek is en straks komt er een nieuw kindje wennen op de groep. Rond 8.00 uur komen de ouders de kinderen brengen en als de laatste ouders weg zijn krijgen de kinderen een flesje. Deze staan al klaar en is klaargemaakt door Lisa, onze gastvrouw.

Je collega van de groep is inmiddels ook gearriveerd en samen zorgen jullie ervoor dat de baby’s in alle rust hun flesje kunnen drinken. Niet lang daarna vallen de oogjes langzaam dicht en leg je de baby’s in bed. ’s Middags, als het tijd is om de kindjes uit hun bedje te halen, kleed je ze aan en verschoon je ze. Tijdens het verschonen vertel je rustig wat je gaat doen, de baby’s kijken en luisteren aandachtig en worden kalm van je zachte stem. Op het speelkleed of in de box genieten ze van de speeltjes om zich heen en kijken ze nieuwsgierig rond. Ook het voorlezen uit een eenvoudig boekje en het luisteren naar een liedje dat je voor ze zingt vinden ze fijn. Wat leuk deze interactie met de allerkleinsten! Aan het einde van de middag vertel je de ouders hoe de dag is verlopen. Na een drukke maar leuke werkdag ga je met een tevreden gevoel weer naar huis.

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding en bij voorkeur een taalcertificaat op niveau 3F. Het is een pré als je ook in het bezit bent van VVE Startblokken en een certificaat babyspecialist, maar dat is geen vereiste.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

Jij krijgt
 • Salaris
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

Soort
Deeltijd
Locatie
Rotterdam
Close modal window

Functie:Hallo toffe collega!

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.