Hallo toffe collega
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locatie op de Ringdijk, in Rotterdam- Schiebroek, hebben we per medio februari 2019 een vacature voor 24 uur per week voor de vervanging tijdens zwangerschapsverlof. De Ringdijk is een prachtige locatie, deze locatie biedt dagelijks opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Het dagverblijf heeft een aparte vleugel in het pand van Revalidatiecentrum Rijndam.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je creëert leuke leermomenten voor baby’s en dreumesen en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. Je houdt van buitenspelen en de visie van Kinderopvang Mundo en ons pedagogisch beleid passen je als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • Je organiseert  hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid.
Hoe je dag er eruit kan zien

Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid neemt. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Aan het begin van de dag kom je aan op de locatie. Onder een kop koffie neem je de dag alvast even door en bekijk je wat er op de planning staat. Vandaag komt er een nieuw kindje wennen en een kindje gaat de verjaardag vieren, dat wordt gezellig. Al snel worden de eerste kindertjes gebracht en nemen ze kort afscheid van hun papa’s en mama’s. Het is het een gezellige drukte op de groep als later ook je andere collega op de locatie arriveert. Je leest het mooie verhaaltje uit het boek nog even voor aan de peuters waar ze ademloos naar luisteren. Ook de platen uit het boek vinden ze prachtig, wat is deze interactie met de kinderen toch leuk. Hierna gaat je collega de flesjes voor de baby’s klaarmaken, de peuters krijgen een lekker stukje fruit. Na het slapen en het verschonen ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen voor de allerkleinsten. De peuters gaan buiten op zoek naar mooie herfstblaadjes en takjes. Met frisse rode wangetjes gaan ze na afloop weer naar binnen. Aan tafel worden er liedjes gezongen voor de jarige; wat een plezier beleven ze hieraan. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben weer een fijn dagje gehad!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE certificaat Startblokken en een taalcertificaat op niveau 3F. We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en je kunt goed met collega’s overweg.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo toffe collega

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature