Hallo toffe collega
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. We missen alleen nog een aantal collega’s op KDV en BSO de Stadhouders in Schiedam

Locatie de Stadhouders is een kinderdagverblijf dat zit een prachtig klassiek gebouw met gezellige binnenruimtes op de begane grond en beschikt over een mooie natuurtuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de BSO.

Je kunt hier dus zowel op de KDV als de BSO werken. Ook bepaal je zelf hoeveel uur je werkt, als het maar tussen de 8 uur en de 36 uur per week ligt.

De enthousiaste en zeer ervaren pedagogisch medewerkers organiseren elke dag leuke activiteiten voor de kinderen, zelfs voor de allerkleinsten. Denk aan babygym, snoezelen, samen dansen, voorlezen en knutselen. Het is iedere dag voor iedereen een feest om er heen te gaan, de medewerkers geven de kinderen veel aandacht en voor de kinderen is het geweldig om met elkaar te spelen.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen op onze BSO de beste activiteiten kunnen doen die aansluiten bij hun belevingswereld."

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt  van buitenspelen, avonturen beleven, je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de ontwikkeling van het kind. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je hebt een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op school de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
Hoe je dag er eruit kan zien

Het is 7.45 uur als je binnenkomt op de locatie waar je vandaag gaat werken. Je drinkt eerst nog even snel een kop koffie en bespreekt de planning van de dag met een collega. Hierna komen de eerste ouders al binnen om hun kindje te brengen. Hoewel je een nieuw gezicht bent op de groep, word je door de kinderen direct aangesproken, een meisje laat je trots haar nieuwe jurk zien. Als alle kinderen binnen zijn dan is het tijd om de flesjes klaar te maken. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.

’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de handafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Wat een gezellige middag. Morgen een dagje op de BSO, je kijkt er nu al naar uit!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • Salaris
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl. Liever bellen of appen? Dat kan ook. Dit kan naar Sandy Klijnsmit op telefoonnummer 06-26536290

Soort
Deeltijd
Locatie
Schiedam
Close modal window

Functie:Hallo toffe collega

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.