Hallo reddende engel
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van BSO ‘t Anker zoeken nog een leuke pedagogisch medewerker vanwege zwangerschapsvervanging  vanaf september 2019.  BSO Het Anker is gevestigd in basisschool Het Anker in Spijkenisse. Deze locatie is ingericht in een combinatie van de Mundo thema’s restaurant en atelier. Er worden op deze locatie maximaal 22 kinderen opgevangen.

Je werkt hier gemiddeld 12 uur per week voor de VSO, TSO en NSO. Wil je meer werken? Geen probleem! Afhankelijk van je flexibiliteit en je ervaring kun je ook op andere (BSO of KDV) locaties van het cluster worden ingezet, hoe leuk is dat?

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Het allerleukste zijn die blije gezichtjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • – Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • – Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • – Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • – Je hebt een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • – Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • – Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • – Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
Hoe je dag er eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en je koopt nog even snel wat lekkere ingrediënten zodat de kinderen vanmiddag koekjes kunnen bakken. Oeps het is alweer half 3 de tijd vliegt, tijd om de kinderen op te halen! Na een lange schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO en gaan ze eerst wat drinken en wat eten. Hierna gaan ze heerlijk buitenspelen, doen een spel of maken de mooiste kunstwerken van duurzame materialen. Aan het einde van de middag worden de zelfgemaakte koekjes uit de oven gehaald. We bewaren er een paar voor de pappa’s en de mamma’s . Rond 17.00 uur worden de eerste kinderen alweer door hun ouders opgehaald, wat hebben ze een fijne middag gehad. Aan het einde van de dag krijg je bericht van je collega dat je morgen de VSO, TSO en de NSO mag verzorgen. Je kijkt er nu al naar uit om morgen weer lekker aan de slag te gaan.

Wij vragen

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding bij voorkeur aangevuld met een taalcertificaat op niveau 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • – Salaris.
 • – Vakantiedagen om lekker te kunnen opladen.
 • – Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • – Maar ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • – Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • – Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo reddende engel

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Spijkenisse
Bewaar deze vacature