Hallo professionele topper voor de peutergroep
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke Pedagogische Professionals. Bij diverse locaties in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk en Spijkenisse zoeken wij nog collega’s voor de peutergroep. Alle locaties zijn stuk voor stuk prachtig en herkenbaar ingericht en de opvang locaties hebben een prachtige natuurtuin waar de kinderen lekker vies kunnen worden.

De werktijden per week variëren tussen de 0 en de 24 uur, de keus is dus aan jou!

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen  spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • - Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen mooie herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • - Je houdt  van buitenspelen, avonturen beleven, je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in peuters. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • - Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • - Je hebt een fijne relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • - Jij weet het VVE programma heel goed in de praktijk te brengen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen via het Kindvolgsysteem KIJK.
 • - Je organiseert  hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • - Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid.
Hoe je dag er eruit kan zien

Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid neemt. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Goedemorgen, het is 8.30 uur. Je ontvangt de kinderen en ouders met een warm welkom. De activiteiten zijn al voorbereid. Het thema van deze maand is koken en bakken met elkaar.Terwijl de kinderen om je heen spelen heb je nog even een praatje met een van de ouders.  Om kwart voor negen beginnen we de dag  met een gezellig kringgesprek. De kinderen vertellen van alles over wat ze hebben meegemaakt. Wat een mooie verhalen! Je hebt daarna een binnen activiteit gepland maar het is een lekkere temperatuur én het regent buiten. Een goed moment dus om eens fijn naar buiten te gaan met de kaplaarzen aan. Buiten worden er ‘koekjes’ gebakken van zand, blaadjes en blubber. Lekker vies worden, stappen door de regen en de natuur ontdekken. Als alle ‘koekjes’ zijn opgegeten gaan we naar binnen en trekken we de laarsjes weer uit. Binnen gaan de peuters samen de handen wassen, wat knap dat ze al zelf kunnen. Aan tafel wordt er een liedje gezongen, een boterhammetje gegeten en wordt alles netjes opgeruimd. De kinderen die nog moeten rusten gaan lekker naar hun bed, de andere peuters gaan samen rustig spelen en worden voorgelezen. ’s Middags gaan de kinderen aan de slag met het vers gemaakte koekjesdeeg. Ze mogen hier allerlei vormpjes van kneden die na afloop in de oven worden gezet om te bakken. Als de papa’s en mama’s de eerste kinderen weer komen halen ruikt het heerlijk in de keuken en mogen ze natuurlijk ook een koekje proeven, weer een toffe dag vandaag!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, maar omdat je op de peutergroep(en) gaat werken is het een must dat je VVE Startblokken certificaat hebt en dat je taalniveau toonbaar op 3F ligt. We hebben het liefst iemand met een afgeronde HBO of PEM opleiding.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en je kunt goed met collega’s overweg.

Jij krijgt
 • - Een baan bij de leukste werkgever.
 • - Salaris
 • - Zodra je op je plek zit, een vast dienstverband.
 • - Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • - Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • - Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Spijkenisse
Bewaar deze vacature
Close modal window

Position: Hallo professionele topper voor de peutergroep

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.