** Hallo professional in de kinderopvang **
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke Pedagogische Professionals. Bij diverse locaties in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Barendrecht en Spijkenisse zoeken wij nog collega’s. Het gaat om BSO en KDV locaties en soms hebben we ook een vacature voor de Peutergroep. Alle locaties zijn stuk voor stuk prachtig en herkenbaar ingericht en de KDV locaties hebben een prachtige natuurtuin waar de kinderen lekker vies kunnen worden. De werktijden per week variëren tussen de 0 en de 32 uur, de keus is dus aan jou!

Werken bij Kinderopvang Mundo betekent werken in een dynamische organisatie die volop in beweging is en altijd actief bezig is met nieuwe ontwikkelingen. Jouw collega’s zijn hardwerkende pedagogische professionals die er iedere dag voor ieder kind een leuke, leerzame en boeiende dag van willen maken. De kinderen staan natuurlijk op nummer 1, maar ook zorgen we er samen voor dat alle collega’s iedere dag een topdag beleven.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen  spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • - Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen mooie herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • - Je houdt  van buitenspelen, avonturen beleven, je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in peuters. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • - Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • - Je hebt een fijne relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • - Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • - Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Het is 7.45 uur als je binnenkomt op de locatie waar je vandaag gaat werken. Je drinkt eerst nog even snel een kop koffie en bespreekt de planning van de dag met een collega. Hierna komen de eerste ouders al binnen om hun kindje te brengen. Hoewel je een nieuw gezicht bent op de groep, word je door de kinderen direct aangesproken, een meisje laat je trots haar nieuwe jurk zien. Als alle kinderen binnen zijn dan is het tijd om de flesjes klaar te maken. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.

’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de handafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag word je door de clustermanager gebeld, morgen werk je op de BSO, je kijkt er nu al naar uit!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, maar het zou fijn zijn als je ook je taal (aantoonbaar) op niveau 3F hebt. Heb je dit niet? Dan helpen wij daar graag mee! Als je op een peutergroep wil werken dan is het van belang dat je je VVE certificaat al hebt behaald.

Verder vinden het vooral belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en je kunt goed met collega’s overweg.

Jij krijgt
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Zodra je op je plek zit, een vast dienstverband.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Locatie
Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse
Close modal window

Functie:** Hallo professional in de kinderopvang **

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.