Hallo nieuwe collega
Omschrijving

Bij Kinderopvang Frida Dida werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Op de Peutergroep van Frida Dida zoeken de kinderen nog een collega voor 10 uur per week. Frida Dida is een prachtige, net verbouwde KDV en BSO locatie in Rotterdam Kralingen. Er is een fijne binnenplaats waar de kinderen heerlijk samen kunnen spelen, de locatie is op loopafstand van de Kralingse Plas waar we naartoe kunnen gaan om een frisse neus te halen en leuke activiteiten te doen met de kinderen. Dit kindcentrum is een zusje van Kinderopvang Mundo.

Wil je meer uren werken? Geen probleem, deze vacature is te combineren met de vacature voor de BSO op Frida Dida. Mocht je deze combinatie willen maken dan worden je uren uitgebreid naar 24 uur (verdeeld over 4 dagen).

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen  spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • – Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • – Je houdt  van buitenspelen, avonturen beleven, je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in peuters. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • – Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • – Je hebt een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • – Jij weet de methode Startblokken heel goed in de praktijk te brengen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen via het Kindvolgsysteem KIJK.
 • – Je organiseert  hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • – Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid.
Hoe je dag er eruit kan zien

Er is bij Kinderopvang Frida Dida een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid neemt. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Goedemorgen, het is 8.30 uur. Je ontvangt de kinderen en ouders met een warm welkom. De activiteiten zijn al voorbereid. Het thema van deze maand is koken en bakken met elkaar. Terwijl de kinderen om je heen spelen heb je nog even een praatje met een van de ouders.  Om kwart voor negen beginnen we de dag  met een gezellig kringgesprek. De kinderen vertellen van alles over wat ze hebben meegemaakt. Wat een leuke verhalen! Je hebt daarna een leuke binnen activiteit gepland maar het is een lekkere temperatuur én het regent buiten. Een goed moment dus om eens fijn naar buiten te gaan met de kaplaarzen aan. Buiten worden er ‘koekjes’ gebakken van zand, blaadjes en blubber. Lekker vies worden, stampen door de regen en de natuur ontdekken. Als alle ‘koekjes’ zijn opgegeten gaan we naar binnen en trekken we de laarsjes weer uit. Binnen gaan de peuters samen de handen wassen, wat knap dat ze al zelf kunnen. Aan tafel wordt er een liedje gezongen, een boterhammetje gegeten en wordt alles netjes opgeruimd. Na het eten komen de papa’s en mama’s de kinderen alweer ophalen. Wat een leuke dag vandaag!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en je kunt goed met collega’s overweg.

Jij krijgt
 • – Salaris.
 • – Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • – Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • – Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • – Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • – Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo nieuwe collega

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature