Hallo nieuwe collega #180305
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van KDV het Hof missen nog een leuke Pedagogisch medewerker voor 32 uur per week. De vacature is voor de periode van een zwangerschapsvervanging van februari tot juli 2019 maar als het goed bevalt kun je misschien wel langer bij ons werken. Deze locatie is kleinschalig en gezellig en heeft een mooie tuin waar zowel de baby’s als de peutertjes kunnen genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de baby’s en peutertjes graag bij jou brengen.
 • Je houdt  van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
 • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
 • Je werkt 32 uur per week en bent flexibel inzetbaar.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kleine kinderen en weet precies wat zij nodig hebben.  Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Kinderdagverblijf ’t Hof is een kleine locatie met 1 peutergroep en 1 verticale groep. Binnen dit kleine team is er een sfeer waar je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. Bij Kinderopvang Mundo zijn we telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. Wij zoeken iemand die echt heel zelfstandig kan werken.

Je kijkt op je horloge, het is al 7.00 uur. Je hebt vast het ontbijt klaar gezet zodat je de ouders en de kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. Vandaag komt er een nieuw kindje op de groep en met de ouders heb je nog even een kort gesprek. Om half negen komt jouw collega binnen en samen nemen jullie de planning van de ochtend door. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.  ’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even de natuurtuin in om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorg ervoor dat alles klaarstaat voor de voetafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben een heerlijk dagje gehad!

Wij vragen

Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding waarmee je kunt werken in de kinderopvang. Het is van belang dat je aanvullend een afgerond VVE certificaat hebt én een taalcertificaat op niveau 3F. Je beschikt over een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij het werk. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en goed contact kan leggen en onderhouden.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo nieuwe collega #180305

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Vlaardingen
Bewaar deze vacature