Hallo nieuwe collega #180306
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van BSO Quadratum missen nog een leuke Pedagogisch medewerker voor 20 uur per week. Op deze BSO hebben de kinderen buiten een groot plein tot hun beschikking waar ze kunnen genieten van het heerlijk buiten zijn en zich kunnen uitleven. De locatie bevindt zich op loopafstand van het Kralingse Bos, daar kunnen de kinderen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Kortom een locatie vol uitdagingen voor de kinderen, zowel binnen als in de omgeving.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen op onze BSO met elkaar de leukste (buiten) activiteiten kunnen doen die passen bij hun belevingswereld, ontwikkeling en interesse”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en gaat daarna de kinderen halen van school. Na een drukke schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO en pakken ze wat drinken en te eten. Hierna gaan jullie wandelend naar het Kralingse Bos om hier de rest van de middag allerlei leuke activiteiten te gaan doen. Ravotten, beestjes ontdekken in de natuur of rustig zitten op een kleedje, iedereen heeft het naar zijn zin en de kinderen willen niet meer terug! Als ze worden opgehaald door de papa’s en mama’s kun je terug kijken op een fijne middag!

Wij vragen

Een afgerond HBO diploma om in de Kinderopvang te mogen werken en bij voorkeur aangevuld met een VVE certificaat. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen..
Close modal

Apply now

Position: Hallo nieuwe collega #180306

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature