Hallo collega!
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze mooie locatie de Rank in Schiedam missen we alleen nog een aantal collega’s voor de babygroep en peutergroep voor 16 tot 32 uur per week.

De Rank is een prachtige locatie met een fantastische natuurtuin waar de kinderen lekker in kunnen ravotten. Elke dag worden hier de allerkleinsten in de leeftijd van 0-4 jaar opgevangen.

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik er voordat zij de beste zorg en aandacht krijgen zodat zij zich in een prettige omgeving kunnen ontwikkelen”

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de baby’s en peutertjes graag bij jou brengen.
 • Je houdt  van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
 • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

 Hoe je dag eruit kan zien

Je kijkt op je horloge, het is al 7.00 uur. Je hebt vast de tafel gedekt zodat je de ouders en de kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. Vandaag komt er een nieuw kindje op de groep en met de ouders heb je nog even een kort gesprek. Om half negen komt jouw collega binnen en samen nemen jullie de planning van de ochtend door. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden. ’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de voetafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben een heerlijk dagje gehad!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een PW niveau 3 of GPW niveau 4 opleiding.

Een VVE certificaat voor de peutergroep is op dit moment geen vereiste, deze kan ook bij Mundo worden gehaald op een later moment.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk vind om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

Jij krijgt
 • De leukste werkgever.
 • Salaris
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

 

Soort
Deeltijd
Locatie
Schiedam
Close modal window

Functie:Hallo collega!

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.