Hallo nieuwe collega!
Omschrijving

Bij Kinderopvang Frida Dida werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. We zoeken een nieuwe collega voor 36 uur per week.

Frida Dida is een prachtige, locatie in Rotterdam Kralingen. Er is een fijne binnenplaats waar de kinderen heerlijk samen kunnen spelen, de locatie is op loopafstand van de Kralingse Plas waar we naartoe kunnen gaan om een frisse neus te halen en leuke activiteiten te doen met de kinderen. Dit kindcentrum is een zusje van Kinderopvang Mundo.

Deze locatie is kleinschalig en gezellig. Binnenkort wordt de tuin opgeknapt waar zowel de baby’s, dreumesjes en de peutertjes kunnen genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik er voordat zij de beste zorg en aandacht krijgen zodat zij zich in een prettige omgeving kunnen ontwikkelen”

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de baby’s, dreumes en peutertjes graag bij jou brengen.
 • Je houdt  van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
 • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Frida Dida een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

 Hoe je dag eruit kan zien

Je kijkt op je horloge, het is al 7.30 uur. Je hebt de ruimte aantrekkelijk gemaakt voor de kinderen die straks komen spelen. Vandaag komt er een nieuw kindje op de groep en met de ouders heb je nog even een kort gesprek. Om half negen komt jouw collega binnen en samen nemen jullie de planning van de ochtend door. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de andere kinderen nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden. ’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de kinderen die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de voetafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de kinderen. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben een heerlijk dagje gehad!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een PW niveau 3 of GPW niveau 4 opleiding.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk vind om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

Jij krijgt
 • De leukste werkgever.
 • Salaris
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie dan vinden wij het fijn als je dat ons laat weten. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

Soort
Deeltijd
Locatie
Rotterdam
Close modal window

Functie:Hallo nieuwe collega!

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.