Hallo leuke collega voor het onderwijs en de BSO!
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen op de DR Schaepman school in Barendrecht missen alleen nog een collega die de lat net iets hoger legt. Het werken met kinderen onder schooltijd en op de BSO, doet een beroep op de interesse en kennis van de pedagogisch medewerker. Daar krijg je bij ons begeleiding en trainingen voor en je werkt zeer nauw samen met de school en het docententeam. Er is namelijk een warme samenwerking met basisschool DR Schaepmanschool en je bent onderdeel van het team docenten en je collega’s op de BSO

Je kunt op deze locatie minimaal 24 uur en maximaal 30 uur per week werken.

Je bent al een hele goede pedagogisch medewerker maar gaat graag een uitdading aan om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent geduldig, creatief, deskundig, en je hebt inlevingsvermogen.

Wij vragen iemand met ervaring in de kinderopvang en/of onderwijs, interesse heeft in het combineren van School en BSO werk en niet bang is voor een leuke uitdaging.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen op onze BSO met elkaar de beste (buiten) activiteiten kunnen doen die passen bij hun belevingswereld, ontwikkeling en interesse. Onder schooltijd help ik de docenten mee om de kinderen zo goed en plezierig mogelijk te leren.”

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen mooie herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het naar hun zin hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een fijne relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden. 
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op Basisschool DR Schaepman school de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren en de kinderen.
 Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een professioneel en gezellig schoolteam. Er is een sfeer waarbinnen je initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Hoe je dag eruit kan zien

In de ochtend gaat de schoolbel. Je start met de kleuterkring en gaat daarna in kleine groepjes de techniekles vorm geven, daarna in de ochtendpauze lekker ravotten op het kleuterplein. Dan staat lezen op de planning en ‘de letter van de week’. Tussen de middag lekker eten met de kinderen en nog even een mooie versiering maken voor de Juf die jarig is.

Aan het begin van de middag loop je naar de BSO ruimte en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Onder het genot van een kopje koffie neem je met jouw collega’s de komende middag door. Wat staat er deze dag op de planning? Wie doet vandaag de activiteiten? Het belooft een drukke, maar gezellige middag te worden. Je legt alvast een kaart klaar om te sturen naar een kindje uit jouw groep die vandaag de griep heeft. Daarna leg je de spullen klaar voor de activiteit voor vandaag. Het is al half 3, Oeps.. de tijd vliegt! Tijd om de kinderen van school op te halen. Even afstemmen met de leerkracht van de groep hoe de dag is geweest.

Op de BSO, met een stukje fruit en wat drinken, vertellen de kinderen wat ze op school hebben gedaan. Hierna ga je samen met de kinderen hele grote zeepbellen blazen met een rietje en hoepels. Een collega haalt met de grote jongens een oude mixer uit elkaar om te zien hoe deze in elkaar steekt. Weer een andere collega zit met een groep kleintjes heerlijk te knutselen met afvalmateriaal. Langzaamaan worden de kinderen één voor één opgehaald. Met veel enthousiasme vertel je samen aan pappa en mamma wat we allemaal gedaan hebben vandaag. Tot morgen!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding, het is een pré als je in het bezit bent van een taalcertificaat 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • Salaris
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

 

Soort
Deeltijd
Locatie
Barendrecht
Close modal window

Functie:Hallo leuke collega voor het onderwijs en de BSO!

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.