Hallo Mundo topper
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locaties in het gehele cluster in Rotterdam- IJsselmonde, Schiedam en Spijkenisse hebben we per direct een vacature voor een Mundo topper voor 24 uur per week. Je werkt dus flexibel op diverse locaties binnen het cluster,  hoe leuk is dat! Het zijn stuk voor stuk prachtige locaties die dagelijks opvang bieden aan kinderen in elke leeftijdsgroep.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen  spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • – Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • – Je creëert leuke leermomenten voor de baby’s en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Kinderopvang Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • – Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • – Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • – Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • – Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Het is 7.45 uur als je binnenkomt op de locatie waar je vandaag gaat werken. Je drinkt eerst nog even snel een kop koffie en bespreekt de planning van de dag met een collega. Hierna komen de eerste ouders al binnen om hun kindje te brengen. Hoewel je een nieuw gezicht bent op de groep, word je door de kinderen direct aangesproken, een meisje laat je trots haar nieuwe jurk zien. Als alle kinderen binnen zijn dan is het tijd om de flesjes klaar te maken. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.

’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de handafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag word je door de clustermanager gebeld, morgen ga je invallen op een andere locatie in de buurt, je kijkt er nu al naar uit!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, maar het is ook van belang dat je je taal (aantoonbaar) op niveau 3F hebt. Als je ook in het bezit bent van een VVE certificaat dan zou dat helemaal top zijn.

We vinden het vooral belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en je kunt goed met collega’s overweg.

Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid neemt.We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Jij krijgt
 • – Salaris.
 • – Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • – Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • – Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • – Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • – Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo Mundo topper

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse
Bewaar deze vacature