Hallo Plusser #180406
Omschrijving

Voor onze locatie KDV de Ringdijk zijn we op zoek naar een enthousiaste Plusser, dit gezellige dagverblijf heeft een aparte vleugel in het pand van Revalidatiecentrum Rijndam. Er is veel buitenruimte, waaronder een groot kindvriendelijk dakterras en een natuurtuin voor de peuters. De omgeving biedt volop groen, natuur en speelplezier.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik werk bij de leukste kinderopvang van Nederland en ik zorg ervoor dat alles op de locatie op rolletjes verloopt!.”

Wat je écht doet
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor Pedagogisch medewerkers, je geeft adviezen waar nodig, zorgt voor een optimale onderlinge samenwerking op de groep en neemt operationele zaken waar van de Clustermanager.
 • Je draagt zorg voor het organiseren en uitvoeren van administratieve taken van de locatie zoals o.a. rooster, kas, schoonmaakschema’s, nieuwsbrieven enzovoort.
 • Je geeft nieuwe ouders de leukste rondleidingen en je zorgt ervoor dat ze allemaal hun kindje bij kinderopvang Mundo willen brengen. 🙂
 • Je werkt gemiddeld 32 uur per week op flexibele tijden als Plusser. Je combineert het met het werken op de groep.
Hoe je dat doet
  • Je doet je werk heel nauwkeurig zodat alles op rolletjes loopt.
  • Je kunt heel erg goed overweg met computers en je hebt ervaring met de gangbare softwareprogramma’s zoals Word, Excel.
  • Je komt zelf met oplossingen voordat de Manager erom hoeft te vragen.
  • Je bent gastvrouw en geeft ouders altijd een warm welkom.
Hoe je dag er eruit kan zien

Binnen dit team is er een sfeer waar je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. Bij Kinderopvang Mundo zijn we telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. Wij zoeken iemand die echt heel zelfstandig kan werken.

Aan het begin van de dag kom je aan op de locatie en onder het genot van een kopje koffie maak je een praatje met een van de collega’s over het afgelopen weekend. Je hebt een heerlijk ontspannen weekend achter de rug en je hebt er zin in vandaag. Wat staat er deze dag op de planning? Je beantwoordt eerst een aantal mailtjes waar ook acties uit voort komen. Je bekijkt waar je iets kunt betekenen. Wat is voor jou, wat voor de manager en wat heeft prioriteit? Het belooft een drukke, maar leuke dag te worden. Straks een rondleiding met ouders en daarna de roosters maken voor de komende weken. Vanmiddag werk je op de groep, wat is deze afwisseling leuk!

Wij vragen

Je bent in het bezit bent van een VVE startblokken certificaat en je kunt jouw kennis op een gedreven en enthousiaste wijze overdragen binnen het team. Je beschikt daarnaast over administratieve ervaring om dit werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Je beheerst de Nederlandse taal perfect en je bent secuur.  We vinden het belangrijk dat je beschikt over een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij het werk. Je kunt goed zelfstandig werken en bent in staat om op een uitstekende manier contacten te leggen en te onderhouden. Naast deze werkzaamheden ben je natuurlijk ook een superleuke collega op de groep, want het gaat echt om een duo functie.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo Plusser #180406

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Ringdijk 84, Rotterdam
Bewaar deze vacature