Hallo leuke nieuwe collega #180103
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van de Stadhouderslaan in Schiedam missen nog een leuke Pedagogisch medewerker voor 12 tot 24 uur per week. Locatie de Stadhouders is een nieuw en modern ingericht kinderdagverblijf op de begane grond van een prachtig klassiek gebouw. Op de eerste verdieping bevindt zich de BSO.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen  spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • Samen met de kinderen bedenk je de beste activiteiten en zorgt dat deze kinderen kleine zelfstandige mensjes worden.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit teveel.
 • Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de kinderen een heerlijke tijd hebben op de opvang.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. Kinderopvang Mundo is telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zowel op de BSO als op de KDV wilt werken.

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en neem je samen met je collega met een kop koffie de middag door. Wat staat er op de planning en zijn er nieuwe kinderen? Het belooft een drukke en leuke dag te worden. De boodschappen voor de BSO zijn net bezorgd en je ruimt alles netjes in de keukenkasten in. Ook leg alvast wat spullen klaar voor een activiteit voor vandaag, dit keer zijn het allerlei ingrediënten voor wat lekkers in de oven. Om 15.00 uur is het tijd om de kinderen van school te halen. Tijdens de wandeling met de kinderen naar de BSO bedenk je wat leuke korte spelletjes voor onderweg. Bij binnenkomst reageren de kinderen enthousiast als ze de ingrediënten zien liggen. Als ze wat hebben gedronken gaan er wat kinderen naar buiten om heerlijk te voetballen op het grote schoolplein. Een ander groepje gaat samen de voorbereidingen doen voor een zelfgemaakte cake en twee kinderen willen even lekker in de bibliotheek een spannend stripboek lezen. De tijd vliegt en aan het einde van de middag worden de kinderen weer opgehaald. De cake is klaar en de papa’s en mama’s kunnen gelijk een stukje proeven,  mmm wat is die lekker geworden!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Je beschikt daarnaast over werkervaring in de kinderopvang. Je beheerst de Nederlandse taal perfect en hebt bij voorkeur het taalcertificaat 3F.

We vinden het belangrijk dat je leuk, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je kunt goed met collega’s overweg en bent ook in staat om prima zelfstandig te werken.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo leuke nieuwe collega #180103

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Meidoornsingel 120, Rotterdam
Bewaar deze vacature