Hallo leuke invaller
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch medewerkers. De kinderen van KDV de Kickerhoff missen nog een inval Pedagogisch medewerker. De Kickerhoff is een kindercentrum op het terrein van voetbalvereniging Spijkenisse. Het is een prachtig kinderdagverblijf met een natuurtuin. Het hart van de locatie is de centrale hal en de gezellige keuken. Aan beide kanten van de keuken zijn de kinderdagverblijfruimtes en alle ruimtes zijn met elkaar verbonden en de deuren staan regelmatig open.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

Wat je écht doet
  • Je houdt  van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten.
  • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
  • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
  • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s van de verschillende groepen van de locatie.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en beschikt over een flexibele instelling.

Het is 8.00 uur als je aanbelt bij het kinderdagverblijf. Je collega doet de deur voor je open en onder een kop koffie nemen jullie samen alvast de dag door. Al snel komen de eerste ouders binnen om hun kindje te brengen. Hoewel je een nieuw gezicht bent op de groep, word je door een aantal kinderen direct aangesproken, een jongen laat je trots zijn nieuwe  trui zien. Als alle kinderen binnen zijn dan is het tijd om de flesjes klaar te maken. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden. ’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de knutselwerkjes die jullie straks gaan maken. Aan het einde van de middag ruim je de laatste spullen van de knutselwerkjes op en krijg je leuke reacties van de ouders. Morgen ben je ook aan het werk en ga je leuke activiteiten doen met het thema winter, je hebt er nu al zin in!

 

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding en een taalcertificaat 3F. Het is een pré als je in het bezit bent van een VVE certificaat.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo leuke invaller

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Ridderkerk
Bewaar deze vacature