Hallo leuke inval Pedagogisch Medewerker - 180308
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Deze peutergroep is tijdens schoolweken (40 weken) open van 7.00 tot 12.30 uur op maandag- dinsdag- donderdag- en vrijdagochtend. Je werkt in eerste instantie op invalbasis maar als we jou leuk genoeg vinden kun je hier ook vaste uren krijgen.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Samen met mijn collega sta ik met plezier ’s ochtends vroeg klaar om de peuters een leuke ochtend te bezorgen waarin ze samen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en de wereld kunnen ontdekken.”

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven, en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in peuters. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • Jij weet de methode Startblokken heel goed in de praktijk te brengen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen via het Kindvolgsysteem KIJK.
 • Je organiseert hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.

Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid .

Hoe je dag er eruit kan zien

Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Goedemorgen, het is 7.00 uur. Je hebt vast de tafel gedekt zodat je de ouders en kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. De activiteiten zijn al voorbereid en terwijl de kinderen om je heen spelen heb je nog even een praatje met een van de ouders. Om half negen komt je collega binnen en ook de tweede ploeg kinderen druppelt binnen. Om 9.00 uur begint de dag met een gezellig kringgesprek. De kinderen vertellen van alles over wat ze in het weekend hebben meegemaakt. Wat een leuke verhalen! Hierna trekken de kinderen de jasjes en de regenlaarsjes aan. Wat vinden ze het fijn om buiten door de regen te rennen en te stampen in de plassen. Met frisse rode wangen en natte haartjes gaan ze blij weer naar binnen om lekker verder te spelen. Rond half twaalf worden er al wat kinderen opgehaald, met de kinderen die nog blijven eet je aan tafel de warme maaltijd. Vandaag eten we aardappeltjes met spinazie, dat lust iedereen wel. Na het eten is er nog tijd om even uit te buiken en te kletsen, dit was een leuke ochtend!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F. We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg, en vind het een uitdaging om onderdeel te zijn en te worden bij een integraal kindcentrum.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo leuke inval Pedagogisch Medewerker - 180308

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Flexibel
Locatie
Bizetlaan 2, 3055 SB, Rotterdam
Bewaar deze vacature