Hallo leuke inval collega
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch medewerkers. Voor het cluster Rotterdam Crooswijk/Schiebroek missen we nog een leuke inval collega voor op de KDV. Je wordt ingezet op een van onze fraaiste kinderdagverblijven met gezellige binnenruimtes en mooie natuurtuinen waar het heerlijk vertoeven is voor de allerkleinsten. Doordat je op verschillende locaties werkt is je dag altijd afwisselend en doe je veel ervaring op, hoe leuk is dat?

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

Wat je écht doet
  • Je houdt  van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten.
  • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
  • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
  • Je werkt  gemiddeld 16 uur per week op de verschillende locaties in het cluster.
  • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en beschikt over een flexibele instelling.

Het is 8.00 uur als je aanbelt op de nieuwe locatie waar je vandaag gaat werken. Je collega doet de deur voor je open en onder een kop koffie word je kort wegwijs gemaakt op de groep. Hierna komen de eerste ouders al binnen om hun kindje te brengen. Hoewel je een nieuw gezicht bent op de groep, word je door de kinderen direct aangesproken, een meisje laat je trots haar nieuwe jurk zien. Als alle kinderen binnen zijn dan is het tijd om de flesjes klaar te maken. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.  ’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de handafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag word je door de clustermanager gebeld, morgen ga je invallen op een andere locatie in de buurt, je kijkt er nu al naar uit!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Locatie
Rotterdam
Close modal window

Functie:Hallo leuke inval collega

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.