Hallo leuke collega voor de BSO
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van de BSO Schaepman Ridderkerk missen nog een pedagogisch medewerker. In de Dr. Schaepmanschool is één van de ruimtes van de school ingericht tot een hele gezellige buitenschoolse opvang. De inrichting is ouderwets gezellig in het thema ‘oma’s huiskamer’. Je werkt gemiddeld 10-18 uur per week, de ingangsdatum is per direct! Je werkt in wisselende diensten op de VSO, de TSO en NSO en de vakantieopvang.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat de kinderen in een fijne omgeving en prettige sfeer kunnen spelen, ontdekken en nieuwe dingen kunnen leren”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je bedenkt bijzondere activiteiten en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
Hoe je dag er eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en je koopt nog even snel wat lekkere ingrediënten zodat de kinderen vanmiddag een appeltaart kunnen bakken. De kinderen komen na een lange schooldag binnen en vertellen enthousiast wat ze allemaal hebben meegemaakt op school. Nadat ze hebben gedronken en gegeten gaat er een groepje naar buiten, een paar andere kinderen lezen rustig een stripboek op de bank. De kinderen die gaan bakken hebben hun mouwen al opgestroopt en een schort voor gedaan. Na het kneden van het deeg gaat de appeltaart de oven in. Na een uur ruikt het heerlijk op de BSO! Er wordt nog wat geknutseld door een paar kinderen en je collega begeleidt de andere kinderen bij een leuk gezelschapsspel. Ondertussen komen de eerste ouders al hun kinderen ophalen en natuurlijk nemen ze ook een klein stukje taart mee naar huis. De kinderen hebben een fijne middag gehad en morgen ben je weer aan het werk, dan ga je met de kinderen een oude computer uit elkaar halen, wat een leuke afwisseling!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk! Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo leuke collega voor de BSO

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Ridderkerk
Bewaar deze vacature