Hallo leuke collega voor de BSO
Omschrijving

Bij Kinderopvang Frida dida werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Op de BSO van Frida dida zoeken de kinderen nog een collega voor 12 uur per week. Frida dida is een prachtige, net verbouwde KDV en BSO locatie in Rotterdam Kralingen. Er is een fijne binnenplaats waar de kinderen heerlijk samen kunnen spelen, de locatie is op loopafstand van de Kralingse Plas waar we naartoe kunnen gaan om een frisse neus te halen en leuke activiteiten te doen met de kinderen. Dit kindcentrum is een zusje van Kinderopvang Mundo.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen elke dag met plezier naar de BSO komen en niet meer naar huis toe willen”

Wat je écht doet
   • Je werkt graag met kinderen en je weet als geen ander met welke activiteiten je hen kunt boeien en je de ontwikkeling kunt stimuleren.
   • Je stimuleert hun zelfstandigheid daar waar het kan en helpt ze waar het nodig is.
   • Je werkt ongeveer 12 uur per week en bent flexibel inzetbaar. Af en toe draai je ook een VSO.
Hoe je dat doet
  • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de tijd optimaal kunt besteden en de samenwerking op rolletjes verloopt.
  • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s van de locatie.
  • Je bent pro actief en betrokken bij je werk, je hebt er plezier in om samen met je collega’s na te denken over verbeteringen in je werk.
Hoe je dag er eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op locatie, het is heerlijk zomerweer en samen met je collega neem je de planning door van deze week. Je pakt alvast de spullen bij elkaar voor een middag met allerlei leuke spelletjes die je met de kleuters gaat doen in de natuurspeeltuin bij het Kralingse Bos. Je komt erachter dat de zonnebrandcrème op is en je gaat nog even snel naar de drogist om dit te kopen. Als je terugkomt is het al half 3 en is het tijd om de kinderen van school te halen. Op het schoolplein spreek je nog even de leerkracht om te horen hoe de dag is geweest. Hierna loop je met je collega en de kinderen weer naar de BSO. Na een stukje fruit en wat drinken is het maar een paar minuutjes naar de natuurspeeltuin. De kinderen komen er allerlei plantjes en insecten tegen en gaan lekker in de schaduw spelen met het zand of doen leuke spelletjes. Aan het einde van de middag gaat iedereen weer mee terug naar de BSO waar de kinderen worden opgehaald door de pappa’s en mamma’s, tot morgen!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Het is een pré als je in het bezit bent van een taalcertificaat 3F. Je vindt het vanzelfsprekend dat je de ontwikkelingen bijhoudt in je eigen vakgebied. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
  • Salaris.
  • Vakantiedagen om lekker te kunnen opladen.
  • Een baan bij de leukste kinderopvang.
  • Maar ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo leuke collega voor de BSO

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature