Hallo leuke collega voor de babygroep
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze babygroep op de Ringdijk, in Rotterdam- Schiebroek, hebben we een vacature van 32 uur per week. De Ringdijk is een prachtige locatie, deze locatie biedt dagelijks opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Het dagverblijf heeft een aparte vleugel in het pand van Revalidatiecentrum Rijndam.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de allerkleinsten met de beste zorg en aandacht in een veilige omgeving kunnen spelen en ontdekken”.

Wat je écht doet
 • – Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • – Je creëert leuke leermomenten voor de baby’s en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Kinderopvang Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • – Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • – Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • – Je organiseert  hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • – Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Je hebt de locatie net geopend en drinkt nog even snel een kop koffie voordat de dag echt begint. Je hebt een afmelding gekregen van een kindje dat vandaag ziek is en straks komt er een nieuw kindje wennen op de groep. Rond 8.00 uur komen de ouders de kinderen brengen en als de laatste ouders weg zijn is het tijd om de flesjes klaar te maken. Je collega is inmiddels ook gearriveerd en samen zorgen jullie ervoor dat de baby’s in alle rust hun flesje kunnen drinken. Niet lang daarna vallen de oogjes langzaam dicht en heb je de tijd om de was op te vouwen, af te wassen en de voorraden te checken. ’s Middags, als het tijd is om de kindjes uit hun bedje te halen, kleed je ze aan en verschoon je ze. Tijdens het verschonen vertel je rustig wat je gaat doen, de baby’s kijken en luisteren aandachtig en worden kalm van je zachte stem. Op het speelkleed of in de box genieten ze van de speeltjes om zich heen en kijken ze nieuwsgierig rond. Ook het voorlezen uit een eenvoudig boekje en het luisteren naar een liedje dat je voor ze zingt vinden ze fijn. Wat leuk deze interactie met de allerkleinsten! Aan het einde van de middag vertel je de ouders hoe de dag is verlopen. Na een drukke maar leuke werkdag ga je met een tevreden gevoel weer naar huis.

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding en bij voorkeur een taalcertificaat op niveau 3F. Het is een pré als je ook in het bezit bent van VVE Startblokken en een certificaat babyspecialist.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

Jij krijgt
 • – Salaris.
 • – Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • – Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • – Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • – Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • – Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo leuke collega voor de babygroep

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature