Hallo leuke collega
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van de BSO het Windas missen nog een pedagogisch medewerker voor de 4 t/m 7 jarige of de 7 t/m 12 jarige!

Buitenschoolse opvang het Windas heeft een eigen ruimte in de school en maken dan ook graag gebruik van de gymzaal. De opvangruimte voor de 4 t/m 7 jarige is kleurrijk en gezellig ingericht met fijne hoeken, waar de kinderen zich heerlijk kunnen terug trekken en kunnen ontdekken.
De groepsruimte van de 7 t/m 12 jarige is ingericht naar het thema Grand Café, waar kinderen lekker kunnen experimenteren in de open keuken.

Vaste, ervaren en zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers doen er alles aan om er voor het kind een leuke dag of middag van te maken. Elke dag worden er activiteiten aangeboden, zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten, koken, sporten of gewoon even lekker met een vriendje spelen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd. De kinderen kunnen zich bij ons na een inspannende schooldag even heerlijk op hun eigen manier ontspannen.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen na schooltijd heerlijk samen kunnen spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
Hoe je dag er eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en je koopt nog even snel wat lekkere ingrediënten zodat de kinderen vanmiddag koekjes kunnen bakken. Het is half 3 en tijd om de kinderen op te halen. Na een lange schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO en gaan ze eerst wat drinken en wat eten. Hierna gaan ze heerlijk buitenspelen, doen een spel of maken de mooiste kunstwerken van duurzame materialen.

Aan het einde van de middag worden de zelfgemaakte koekjes uit de oven gehaald. We bewaren er een paar voor de pappa’s en de mamma’s. Rond 17.00 uur worden de eerste kinderen alweer door hun ouders opgehaald, wat hebben ze een fijne middag gehad!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • Salaris
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Soort
Deeltijd
Locatie
Schiedam
Close modal window

Functie:Hallo leuke collega

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.