Hallo leuke collega
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van de BSO locaties in Spijkenisse missen nog 2 leuke Pedagogisch Medewerkers voor een paar ochtenden en middagen per week waarbij je gemiddeld 12 of 20 uur per week werkt. Deze afwisselende baan is dus goed te combineren met andere werkzaamheden of met een opleiding!

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen op onze BSO met elkaar de leukste (buiten) activiteiten kunnen doen die passen bij hun belevingswereld, ontwikkeling en interesse”.

Wat je écht doet
    • - Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
    • - Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
    • - Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
    • - Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • - Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • - Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Na een drukke schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO, ze beginnen direct te vertellen wat ze op school hebben meegemaakt. Er zijn vandaag ook een paar nieuwe kinderen op de BSO, zij vinden gelukkig snel hun draai als ze eenmaal binnen zijn en de andere kinderen hebben ontmoet. Nadat ze wat hebben gegeten en gedronken gaan jullie met elkaar lekker naar buiten. Op het terrein van de voetbal vereniging doen de kinderen allerlei leuke buitenactiviteiten, ze vinden het heerlijk om buiten te zijn. Er zijn ook wat kinderen die graag binnen aan de slag gaan met de nieuwe knutselspullen, dit mag natuurlijk ook want er is voor elk wat wils! Met het thema ‘herfst’ kunnen ze allerlei leuke knutselwerkjes bedenken die ze aan het einde van de dag aan de ouders willen laten zien. Op de gang zetten ze vol trots deze knutselwerkjes neer en samen met de herfstbladeren en takken uit de natuurtuin ziet het er gezellig uit. Als ze worden opgehaald door de papa’s en mama’s kijken ze terug op een leuk middag!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding bij voorkeur aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • - De leukste werkgever.
 • - Salaris.
 • - Vakantiedagen, als je belooft terug te komen
 • - Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • - Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • - Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Soort
Parttime
Locatie
Spijkenisse
Bewaar deze vacature

Position: Hallo leuke collega

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.