Hallo leuke collega - 180202
Omschrijving

Ben jij op zoek naar een boeiende en afwisselende baan in de kinderopvang?

De kinderen van BSO Nieuwenoord missen nog een aantal leuke Pedagogisch medewerkers voor een paar middagen per week waarbij je tussen de 12-16 uur per week werkt. Als we je héél leuk vinden is het ook mogelijk om extra uren te werken bij andere locaties van Mundo, hoe afwisselend is dat? Het kindercentrum Nieuwenoord is te vinden in de groene “Oorden” buurt in IJsselmonde. Het kindercentrum is gevestigd in een mooi verbouwd pand en bestaat uit een prachtig kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. De locatie heeft een echte natuurtuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen op onze BSO met elkaar de leukste (buiten) activiteiten kunnen doen, zo kunnen zij nieuwe dingen leren, uitdagingen aangaan en fantastische activiteiten beleven”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Vandaag heb je samen met je collega allerlei leuke spullen opgehaald bij ‘Scrap’. Met de duurzame materialen die jullie gaan hergebruiken ga je ervoor zorgen dat de kinderen een fijne middag kunnen beleven en mooie dingen in elkaar kunnen zetten. Na de schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO, ze hebben onderweg veel gekletst over wat ze hebben gedaan op school. Na het fruit en het drinken gaan ze aan de slag met de spullen van ‘Scrap’; wat ligt er allemaal op tafel en wat kunnen we ermee maken? Al snel zijn ze lekker bezig met timmeren, zagen en vijlen, de oudere kinderen maken de kleintjes hierin wegwijs. Je helpt zelf ook mee maar je geeft de kinderen wel de ruimte voor de eigen creativiteit. Een aantal andere kinderen gaan liever buitenspelen met je collega, dat kan natuurlijk ook; de kinderen mogen zelf kiezen wat ze het liefste willen doen. De tijd gaat snel en aan het einde van de middag zitten de meeste kinderen lekker op de bank een boekje te lezen, huiswerk te maken of een kaartspelletje te doen. Morgen komen ze weer en dan willen ze graag wat lekkers gaan bakken in de oven, je noteert alvast de boodschappen die je hiervoor in huis moet halen. Als ze worden opgehaald hebben ze veel gedaan en beleefd, dat was een superleuke middag!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding bij voorkeur aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo leuke collega - 180202

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Nieuwenoord, 3054 KV, Rotterdam
Bewaar deze vacature