Hallo leuke collega #180104
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van BSO De Fanclub en de kinderen van BSO de Singel missen nog een Pedagogisch Medewerker. We zoeken iemand voor 12 tot 24 uur per week, maar wel iemand die het leuk vind om flexibel te werken. Je werkt namelijk op 2 locaties die op loopafstand van elkaar vandaan zitten.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg er met mijn collega’s voor dat de kinderen heerlijk onbezorgd kunnen spelen en in de natuur nieuwe planten en beestjes ontdekken”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou op de BSO zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en bent telkens bezig om uitdagende activiteiten voor hen te bedenken passend bij de leeftijd en interesse, de groep kinderen bestaat nu (nog) voornamelijk uit kleuters.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en koopt nog even snel wat spullen om straks met de kinderen hutten te kunnen bouwen. Oeps het is alweer half 3 de tijd vliegt, tijd om de kinderen op te halen! Na een lange schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO en mogen ze eerst wat drinken en wat eten. De kinderen die eerst even willen ontspannen of huiswerk willen maken kunnen hier natuurlijk ook voor kiezen. Later op de middag beginnen we aan de uitdagende activiteit(en). De kinderen vinden het fantastisch. Aan het einde van de middag worden de eerste kinderen alweer opgehaald door papa of mama, wat hebben ze een fijne middag gehad!

Wij vragen

Uiteraard heb je een afgerond diploma om in de kinderopvang te kunnen werken. Het zou prettig zijn als je al in het bezit bent van een taalcertificaat op niveau 3F maar dat is niet per se nodig. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk en wil je deze uitdaging met beide handen aanpakken!

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen.
 • Een leuk, gezellig en betrokken team.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo leuke collega #180104

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Schiedam
Bewaar deze vacature