Hallo Kok, Hallo Muzikant
Omschrijving

Ben jij het creatieve brein op het gebied van koken en/of muziek? Weet jij op basis van de pedagogische visie samen met het team een jaarplanning voor de leukste activiteiten te realiseren? Dan zoeken we jou! Je neemt initiatief om tot uitdagende, interessante, afwisselende en leerzame extra activiteiten voor alle kinderen te komen en organiseert Mundo-brede feesten, zoals rond Sinterklaas. In deze fantastische functie zorg jij ervoor dat kinderen zodanig begeleid worden dat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen, zich veilig voelen en met plezier kunnen spelen en ontdekken. Zij worden extra gestimuleerd en uitgedaagd door de activiteiten die het Activiteitenteam aanbiedt, zowel in de (school)vakanties als gedurende de andere perioden van het jaar. Jij hebt de specialisatie op het gebied van koken en/of muziek en weet hierin een passend aanbod aan te bieden, Misschien heb jij wel een foodtruck J. Dit alles doe je in ongeveer 24 uur per week.

Je beseft dat jouw zorgvuldige beheer en uitvoer van taken belangrijk zijn en je daarmee een bijdrage levert om goede resultaten van de organisatie te bereiken. Werken bij Mundo is ontzettend leuk en er wordt keihard gewerkt. Daar moet je wel zin in hebben! Je werkt in een zelfsturend team. Je hebt de verantwoordelijk voor je eigen taken en bent trots op wat je bereikt. Je maakt onderdeel uit van een ‘keten’; daar heb je verantwoordelijkheden in.

Hoe je dag er eruit kan zien

Het is 8.30 uur als je binnenkomt bij De Buurvrouw in Schiebroek, na een kop verse koffie klap je de laptop open en beantwoord je je mails. Je gaat zo aan de slag met een collega om een draaiboek te maken voor de evenementen in o.a. de zomervakantie voor alle kinderen binnen Mundo. Hierin moet vooral rekening worden gehouden met de taakverdeling, materialen en middelen, reserveringen, informatievoorziening enz. Ook aspecten als veiligheid en hygiëne moeten worden meegenomen. Aan alles moet gedacht worden. Het moet natuurlijk een superfeest worden en niks mag worden vergeten. Vervolgens ga je naar de Boezemvrienden om hier zangles te geven aan de kinderen.

Na een lekkere lunch bij de Buurvrouw met je collega’s vertrek je naar BSO het Windas. Hier ga je samen met de kinderen de lekkere soep maken en zelf opeten! Echt gaaf! De kinderen zijn trots op hun lekkere soep, helemaal zelf gemaakt met eigen geplukte ingrediënten. De tijd is omgevlogen. Het is alweer 16.45 uur. Nog even terug naar De buurvrouw om wat spullen op te halen voor de volgende dag, want morgenochtend ga je direct door naar een andere KDV locatie. Gezellig muziek maken met de peutertjes!

Wij vragen

De werkzaamheden vereisen MBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding om met kinderen te werken. Daarnaast ben je ook in het bezit van een taalcertificaat op niveau 3F en het zou fijn zijn als je ook een geldig VVE certificaat hebt. Daarnaast is het van belang dat je ervaring hebt in een van de gevraagde specialisaties; Koken en/of Muziek.

Je kunt zelfstandig werken, durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt doorzettingsvermogen. Je kunt goed communiceren op allerlei niveaus met kinderen, collega’s en externen. Je werkt samen met de collega’s in het Activiteitenteam en met collega’s op de locaties. Je kent de pedagogische visie van Mundo en kunt deze herkenbaar omzetten in aansprekende activiteiten. Je onderhoudt je vakkennis en je kennis van relevante wet- en regelgeving.

Jij krijgt
  • – Salaris, afhankelijk van ervaring tussen € 2.047,- en €2.793,- bij fulltime dienstverband (salarisschaal 6 conform cao Kinderopvang).
  • – Een baan bij de #leuksteopvang
  • – Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen
  • – Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • – Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

   

 • Zie jij jezelf in deze functie, maar ben je ZZP-er en heb je bijvoorbeeld een eigen muziekschool, speel je in een band of heb je een eigen Foodtruck? Dan bekijken wij ook graag wat de mogelijkheden zijn. Dus neem in dat geval ook gerust contact met ons op!
Close modal

Apply now

Position: Hallo Kok, Hallo Muzikant

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse
Bewaar deze vacature