Hallo Klusjesman #180301
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo zijn we heel erg goed met kinderen, met elkaar zorgen we er dagelijks voor dat de kinderen een hele fijne tijd hebben op een van onze KDV’s en BSO’s in de regio Rijnmond. In het cluster Rotterdam Schiebroek /Crooswijk/Kralingen zoeken we nog een handige klusjesman die ervoor kan zorgen dat alle klusjes op tijd, veilig en netjes worden uitgevoerd. Hiervoor krijg je een contract op basis van 0-uren.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat allerlei klusjes zo snel mogelijk worden uitgevoerd en de locaties er tip top uitzien zodat de kinderen er heerlijk en ongestoord kunnen spelen”

Wat je écht doet
 • Je bent op oproepbasis beschikbaar voor allerlei klussen die uitgevoerd moeten worden in het cluster.
 • Je zorgt ervoor dat je goed inventariseert wat er moet gebeuren en wat het gewenste resultaat is.
 • Je plant je werkzaamheden in goed overleg in met de Pedagogisch medewerker plus van de locatie.
 • Je zorgt ervoor dat je voor de afspraak de juiste gereedschappen en materialen bij je hebt zodat je je werkzaamheden goed kunt uitvoeren.
 • Na afloop neem je alle spullen weer mee en ruim je alles netjes op zodat de kinderen weer heerlijk verder kunnen spelen.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op klussen, je hebt technisch inzicht en je zorgt ervoor dat de betreffende locatie zo min mogelijk overlast heeft van jouw werkzaamheden.
 • Je hebt een klantgerichte houding, bent vriendelijk in de omgang en je denkt in oplossingen en niet in problemen.
 • Je werkt zelfstandig en je bent secuur en accuraat en je weet allerlei gereedschappen op een juiste manier te gebruiken.
Hoe je dag er eruit kan zien

Vandaag ga je naar een locatie toe die net is verbouwd en waar nog een aantal kleine klussen uitgevoerd moeten worden. Als je ’s morgens binnenkomt is het nog rustig op de locatie. Je maakt even een praatje met de PM+ er en na een kop koffie ga je lekker aan de slag. Je pakt alle spullen uit de auto en legt ze op een veilige plek zodat de kinderen er geen last van hebben. Eerst ga je aan de slag met het monteren van de deurklinken in het hele pand. Hierna ga je de rolgordijnen ophangen in het kantoor en hang je nog een aantal schilderijen en kapstokken aan de muur. Je bent net op tijd klaar als er een eerste rondleiding begint met nieuwe ouders. Ze reageren enthousiast op deze mooie inrichting van de locatie en dankzij jou ziet het er extra netjes uit. Met een tevreden gevoel trek je aan het einde van de ochtend de deur achter je dicht. Morgen ga je naar een andere locatie waar je gaat helpen met een kleine interne verhuizing, deze afwisseling bevalt jou uitstekend!

Wij vragen

We vinden ervaring in een soortgelijke functie belangrijker dan opleiding. Je bent zeer klantgericht en vriendelijk in de omgang. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en bij het verrichten van de klussen ben je zeer zorgvuldig. We vinden ervaring in een soortgelijke functie belangrijker dan opleiding. Je bent zeer klantgericht en vriendelijk in de omgang. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en bij het verrichten van de klussen ben je zeer zorgvuldig.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
Close modal

Apply now

Position: Hallo Klusjesman #180301

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature