Hallo Kei in de kinderopvang #180403
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locatie Ringdijk missen we op de peutergroep een collega voor 32 uur per week. Dit gezellige dagverblijf heeft een aparte vleugel in het pand van Revalidatiecentrum Rijndam. Er is veel buitenruimte, waaronder een groot kindvriendelijk dakterras en een fraaie natuurtuin. De omgeving biedt volop groen, natuur en speelplezier.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat we de kinderen een fijne dag bezorgen en dat ze heerlijk kunnen spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Kinderopvang Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • Jij weet de methode Startblokken heel goed in de praktijk te brengen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen via het Kindvolgsysteem KIJK.
 • Je organiseert  hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid.
Hoe je dag er eruit kan zien

Goedemorgen, het is 7.00 uur. Je hebt vast de tafel gedekt zodat je de ouders en kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. De activiteiten zijn al voorbereid en terwijl de kinderen om je heen spelen heb je nog even een praatje met een van de ouders. Om half negen komt je collega binnen en ook de tweede ploeg kinderen druppelt binnen. In de loop van de ochtend ga je lekker naar buiten met de kinderen, wat vinden ze het heerlijk op het dakterras. De allerkleinsten gaan slapen en de andere kindjes kunnen lekker aan de slag met de knutselspullen voor het thema herfst. Je collega gaat aan het einde van de ochtend beginnen met de voorbereiding van de biologische  warme maaltijd. Na het warme eten gaan de jongere peuters even uitrusten. ’s Middags spelen ze lekker verder en de tijd vliegt want de eerste kindjes worden al rond 17.00 uur opgehaald. Met een knuffel nemen ze afscheid; wat hebben ze een leuke dag gehad!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F. We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

 

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Close modal

Apply now

Position: Hallo Kei in de kinderopvang #180403

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature