Hallo flexibele topper
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locaties in het gehele cluster in Rotterdam, hebben we per direct een vacature voor een flexibele Mundo topper voor 24 tot 32 uur per week. Je werkt zowel op de hele dagopvang als op de BSO,  hoe leuk is dat! Het zijn stuk voor stuk prachtige locaties die dagelijks opvang bieden aan kinderen in elke leeftijdsgroep.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen  spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
 • - Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • - Je houdt  van buitenspelen, avonturen beleven, je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in peuters. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • - Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • - Je hebt een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • - Jij weet het VVE programma heel goed in de praktijk te brengen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen via het Kindvolgsysteem KIJK.
 • - Je organiseert  hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • - Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid.
Hoe je dag er eruit kan zien

Het is 8.00 uur als je aanbelt op de nieuwe locatie waar je vandaag gaat werken. Je collega doet de deur voor je open en onder een kop koffie word je kort wegwijs gemaakt op de groep. Hierna komen de eerste ouders al binnen om hun kindje te brengen. Hoewel je een nieuw gezicht bent op de groep, word je door de kinderen direct aangesproken, een meisje laat je trots haar nieuwe jurk zien. Als alle kinderen binnen zijn dan is het tijd om de flesjes klaar te maken. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.

’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de handafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag word je door de clustermanager gebeld, morgen ga je invallen op een andere locatie in de buurt, je kijkt er nu al naar uit!

Wij vragen

Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid neemt. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, maar omdat je overal ingezet kunt worden is het van belang dat je je taal (aantoonbaar) op niveau 3F hebt en een VVE certificaat. We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en je kunt goed met collega’s overweg.

Jij krijgt
 • - Salaris.
 • - Vakantiedagen om lekker te kunnen opladen.
 • - Een baan bij de leukste werkgever.
 • - Maar ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • - Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • - Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature

Position: Hallo flexibele topper

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.