Hallo Debiteurenbeheerder
Omschrijving

Kinderopvang Mundo zoekt een leuke collega die ons debiteurenteam komt versterken!

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Als Servicemedewerker Financien zorg ik dat de geldzaken bij Mundo goed op orde zijn en de klanten op tijd de facturen kunnen betalen”

Wat je écht doet

Vanuit ons centrale gelegen servicebureau in Schiedam worden niet alleen onze opvanglocaties en medewerkers goed bediend, maar ook al onze klanten. Jij werkt  vanuit een hecht en betrokken team van collega’s van het servicebureau dienstverlenend en servicegericht naar klanten en medewerkers en je bent een visitekaartje voor onze organisatie.

Hoe je dat doet

Je bent samen met twee collega’s verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van Kinderopvang Mundo, dus vanaf de facturatie tot en met het bewaken van betalingstermijnen.
Je bewaakt het debiteurensaldo door het versturen van aanmaningen en het maken van afspraken over betalingsregelingen.Je houdt de voortgang in de gaten van de zaken die bij het incassobureau lopen.
Je verzorgt rapportages en bent aanspreekpunt voor alle vragen aan debiteurenbeheer en stemt indien nodig zaken af met je collega’s van de afdeling Ouder & Kind of met de Clustermanagers.

  • Je helpt klanten bij de aanvraag van de kinderopvang toeslag (KOT).
  • Je staat netjes en geduldig onze klanten te woord die vragen hebben over hun factuur, ook bij minder leuke telefoongesprekken houd jij het hoofd koel 🙂
  • Je maakt in onderling overleg afspraken met klanten om de betalingen op tijd te ontvangen.
Wij vragen

Je hebt een afgeronde MBO-diploma in een financiële richting en werkervaring als debiteurenbeheerder. Zelfstandigheid, klantgerichtheid, flexibiliteit en humor vinden we ook heel erg belangrijk! Ook zou het heel prettig zijn als je bekend bent met IMuis en The Nanny. De vacature is voor 20 uur per week. Woensdag en vrijdag zijn de vaste werkdagen, de derde dag kan in overleg worden vastgesteld.

Jij krijgt

Een baan waarin je veel ruimte krijgt voor je eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Het plannen en organiseren van je werk doe je in overleg met je team. Je komt te werken in een klein team binnen een gezellige en dynamische werkomgeving. In eerste instantie is de duur van de arbeidsovereenkomst 7 maanden. Het salaris is ingedeeld in schaal 7 conform de CAO Kinderopvang. En.. last but no least; Jij krijgt ook nog eens de allerleukste werkgever!

Je kunt voor vragen altijd bellen naar Lilian Dwarka op tel: 010-2461130 of Monique Swieb tel: 010-2461131.

 

 

Close modal

Apply now

Position: Hallo Debiteurenbeheerder

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Schiedam
Bewaar deze vacature