Hallo collega
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze mooie locatie Puur in Schiedam missen we alleen nog een collega voor gemiddeld 24 uur per week.

PUUR is een bijzonder kinderdagverblijf. De naam verraadt het al; we leggen de lat zo hoog mogelijk als het gaat om natuurlijke, actieve, gezonde én vriendelijke kinderopvang. Elke dag worden hier de kinderen op gevangen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de baby’s en peutertjes graag bij jou brengen.
 • Je houdt  van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
 • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
 • Je werkt  gemiddeld 24 uur per week.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Hoe je dag eruit kan zien

Je kijkt op je horloge, het is al 7.00 uur. Je hebt vast de tafel gedekt zodat je de ouders en de kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. Vandaag komt er een nieuw kindje op de groep en met de ouders heb je nog even een kort gesprek. Om negen uur komt jouw collega binnen en samen nemen jullie de planning van de ochtend door. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden. ’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de voetafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben een heerlijk dagje gehad!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • De leukste werkgever.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie dan vinden wij het fijn als je dat ons laat weten. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

Soort
Deeltijd
Locatie
Schiedam
Close modal window

Functie:Hallo collega

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.