Hallo collega
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch medewerkers. Voor de BSO van de Dr. Schaepmanschool in Barendrecht  zoeken we naar een leuke nieuwe collega voor minimaal 16 uur per week per 1 september a.s.

In deze BSO is een van de ruimtes ingericht tot een gezellig buitenschools opvang lokaal, met als thema oma’s woonkamer. Het andere lokaal is ingericht als atelier waar de kinderen hun creativiteit helemaal kwijt kunnen. De buitenruimte grenst direct aan het pand waardoor de kinderen heerlijk zelfstandig kunnen buitenspelen; kortom een locatie voor elk wat wils!

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen na schooltijd heerlijk samen kunnen spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet
  • - Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  mooie herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
  • - Je houdt van buitenspelen en ook van creatieve activiteiten, je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
  • - Je zorgt ervoor dat de kinderen het gezellig hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
  • - Je heb een fijne relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • - Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en bent in staat om deze heel goed te organiseren.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • - Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
Hoe je dag er eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en je koopt nog even snel wat lekkere ingrediënten zodat de kinderen vanmiddag koekjes kunnen bakken. Het is half 3 en tijd om de kinderen op te halen. Na een lange schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO en gaan ze eerst wat drinken en wat eten. Hierna gaan ze heerlijk buitenspelen, doen een spel of maken de mooiste kunstwerken van duurzame materialen. Aan het einde van de middag worden de zelfgemaakte koekjes uit de oven gehaald. We bewaren er een paar om mee te nemen naar huis. Rond 17.00 uur worden de eerste kinderen alweer door hun ouders opgehaald, wat hebben ze een fijne middag gehad!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • - Salaris.
 • - Vakantiedagen om heerlijk te kunnen opladen.
 • - Een baan bij de leukste werkgever.
 • - Maar ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • - Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • - Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Soort
Parttime
Locatie
Barendrecht
Bewaar deze vacature

Position: Hallo collega

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.