Hallo BSO topper
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. We missen nog een collega op de BSO Talma in Rotterdam. Deze locatie vlakbij het Kralingse bos kunnen hier naar hartelust  buitenspelen in de natuurspeeltuin of bij de kinderboerderij; er is genoeg te doen! Je gaat er samen met je collega voor zorgen dat de kinderen zich thuis voelen op de locatie.

Je werkt tussen de 20 en de 24 uur per week op de NSO en af en toe ook de VSO. Als je het leuk vindt kun op de overige dagen invallen op andere locaties.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg er met mijn collega’s voor dat de kinderen heerlijk onbezorgd kunnen spelen en in de natuur nieuwe planten en beestjes ontdekken”.

Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou op de BSO zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en bent telkens bezig om uitdagende activiteiten voor hen te bedenken passend bij de leeftijd en interesse.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
Hoe je dag er eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op locatie, het is heerlijk zomerweer en samen met je collega neem je de planning door van deze week. Je pakt alvast de spullen bij elkaar voor een middag met allerlei leuke spelletjes die je met de kleuters gaat doen in de natuurspeeltuin bij het Kralingse Bos. Je komt erachter dat de zonnebrandcrème op is en je gaat nog even snel naar de drogist om dit te kopen.  Als je terugkomt is het al half 3 en is het tijd om de kinderen van school te halen. Op het schoolplein spreek je nog even de leerkracht om te horen hoe de dag is geweest. Hierna loop je met je collega en de kinderen weer naar de BSO. Na een stukje fruit en wat drinken is het maar een paar minuutjes naar de natuurspeeltuin. De kinderen komen er allerlei plantjes en insecten tegen en gaan lekker in de schaduw spelen met het zand of doen leuke spelletjes. Aan het einde van de middag gaat iedereen weer mee terug naar de BSO waar de kinderen worden opgehaald door de pappa’s en mamma’s, tot morgen!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding, het is een pré als je in het bezit bent van een taalcertificaat 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • Salaris
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

 

Soort
Deeltijd
Locatie
Rotterdam
Close modal window

Functie:Hallo BSO topper

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.