Hallo Boezemvriend
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch medewerkers. Voor de locatie Boezemvrienden missen we nog een fijne collega voor 32 uur per week.
KDV de Boezemvrienden is een kinderdagverblijf dat op de eerste verdieping zit van verzorgingshuis Hoppesteijn in Rotterdam Crooswijk. Er is een ruim dakterras met een natuurtuin waar de kinderen graag buitenspelen. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Als pedagogisch medewerker zorg ik ervoor dat de kinderen zich goed vermaken en ontwikkelen en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen.”

Wat je écht doet
 • Je bent een kei in het bedenken van leuke activiteiten voor de kinderen en bent in staat om leuke leermomenten voor hen te creëren.
 • Je werkt 32 uur per week en bent flexibel inzetbaar.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
 • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s van de verschillende groepen van de locatie.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking plezierig verloopt.
Hoe je dag er eruit kan zien

Je kijkt op je horloge, het is al 7.00 uur. Je hebt vast het ontbijt klaar gezet zodat je de ouders en de kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. Vandaag komt er een nieuw kindje op de groep en met de ouders heb je nog even een kort gesprek.

Om half negen komt jouw collega binnen en samen nemen jullie de planning van de ochtend door. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.

’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even de natuurtuin in om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorg ervoor dat alles klaarstaat voor de voetafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben een heerlijk dagje gehad!

Wij vragen

Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding waarmee je kunt werken in de kinderopvang. Het is van belang dat je aanvullend een afgerond VVE certificaat hebt én een taalcertificaat op niveau 3F. Je beschikt over een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij het werk. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en goed contact kan leggen en onderhouden.

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen om lekker te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo Boezemvriend

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Rotterdam
Bewaar deze vacature