Hallo bezige bij #180208
Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch medewerkers. Voor de locatie de Kickerhoff missen we nog een leuke inval collega voor op het kinderdagverblijf en op de BSO voor gemiddeld 24 uur per week. De Kickerhoff is een Kindercentrum op het terrein van voetbalvereniging Spijkenisse. Het is een prachtig kinderdagverblijf met een natuurtuin. Er is een buitenschoolse opvang en er staat een Kindercaravan.

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten en voor de oudere kinderen zorg ik dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

Wat je écht doet
   • Je houdt  van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten en voor de oudere kinderen.
   • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
   • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
   • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s van de verschillende groepen van de locatie.
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
Hoe je dag er eruit kan zien

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en beschikt over een flexibele instelling.

Vandaag werk je op de BSO en na een drukke schooldag komen de kinderen enthousiast binnen. Ze beginnen direct te vertellen wat ze op school allemaal hebben meegemaakt en wat ze in het weekend hebben gedaan. Er zijn vanmiddag ook een paar nieuwe kinderen op de BSO, zij vinden gelukkig snel hun draai als ze eenmaal binnen zijn en de andere kinderen hebben ontmoet. Nadat iedereen wat heeft gegeten en gedronken gaan jullie met elkaar lekker naar buiten. Op het terrein van de voetbal vereniging doen de kinderen allerlei leuke buitenactiviteiten, ze vinden het heerlijk om buiten te zijn. Er zijn ook wat kinderen die graag binnen aan de slag gaan met de nieuwe knutselspullen, dit mag natuurlijk ook want er is voor elk wat wils! Met het thema ‘herfst’ kunnen ze  allerlei leuke knutselwerkjes bedenken die ze aan het einde van de dag aan de ouders willen laten zien. Op de gang zetten ze vol trots deze knutselwerkjes neer en samen met de herfstbladeren en takken uit de natuurtuin ziet het er gezellig uit. Als ze worden opgehaald door de papa’s en mama’s kijken ze terug op een leuk middag!

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding en het liefst aangevuld met een VVE certificaat en Taal op niveau 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, om heerlijk te kunnen opladen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Close modal

Apply now

Position: Hallo bezige bij #180208

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soort
Parttime
Locatie
Spijkenisse
Bewaar deze vacature