Gezocht: Clustermanager Kinderopvang
Omschrijving

Ben je een enthousiaste leuke manager die het beste uit je collega’s weet te halen door ze op een positieve manier te coachen? Wij bij Mundo zijn dan op zoek naar jou.

Kinderopvang Mundo biedt al 45 jaar een veilige en vertrouwde opvang in een uitdagende omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op ruim 30 locaties in de regio Rijnmond.

We bieden een plek waar kinderen zich ontwikkelen door te zien, horen, proeven en ervaren. Ieder op zijn eigen manier en altijd samen met de ouders. De wereld is mooi. Dat willen we de kinderen graag laten zien. Kinderen de ruimte geven om zelfstandig, verantwoordelijk, weerbaar en sociaal te zijn en zo later de wereld mooi kunnen houden.

In deze veelzijdige functie van clustermanager ben je een belangrijke schakel om dit mogelijk te maken. Je bent een expert op het gebied van communicatie, contacten leggen en een goede relatie onderhouden. Daarnaast heb je ook een visie op de combinatie kinderopvang en onderwijs. Je bent initiatiefrijk en creatief in het verzinnen van nieuwe samenwerkingsvormen op lokaal niveau t.b.v. de goede naam en faam van Mundo.

We geven onze collega’s veel vrijheid om binnen de visie, missie en wet- en regelging in de kinderopvang, hun rol in te vullen. Als manager herken je de kwaliteiten van de collega’s in je team en kunt ze helpen zich verder te ontwikkelen. Je durft mensen het vertrouwen te geven en wilt graag jezelf blijven ontwikkelen op basis van hun feedback. Je gelooft erin dat je samen het verschil kunt maken voor kinderen en zo herinneringen kunt creëren die hun leven een stukje mooier maakt.

Wij vragen

De werkzaamheden vereisen hbo werk- en denkniveau en een afgeronde management opleiding. Je bent een ervaren manager die werkt vanuit ‘vertrouwen’ en weet hoe je de teams binnen jouw cluster kunt ondersteunen en motiveren. Daarnaast ben je een kei in financiën en cijfertjes. Het zou wel heel erg fijn zijn als je al werkervaring hebt in de kinderopvang of onderwijs, maar is niet noodzakelijk.

Je kunt zelfstandig werken, durft verantwoordelijkheid te nemen en te geven, hebt doorzettingsvermogen en je beschikt over actuele kennis over ontwikkelingen in de kinderopvang. Je bent goed in het maken van verbinding met verschillende belanghebbenden en je bent uitstekend in staat je positie hierin te bepalen. Je hebt een proactieve houding en houdt ervan het voortouw te nemen.

Je denkt na over nieuwe en originele ideeën, werkwijzen en toepassingen die je bespreekt en uitwerkt in overleg met de directeur/bestuurder. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen,  blijft je ontwikkelen op je vakgebied en benut deze verworven inzichten effectief om je werk beter te kunnen doen.

Jij krijgt
  • Salaris, afhankelijk van ervaring tussen €4002,- en €5458,- bruto per maand bij fulltime dienstverband
  • Een auto
  • Laptop, iPad, iPhone
  • Vakantiedagen
  • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Tip: Wij gaan in beginsel uit van vertrouwen. Je moet beslist aan de harde eisen voldoen en dus bevoegd zijn om deze taak uit te oefenen. Daar komen we op een later moment wel aan toe. Zorg ervoor dat we op een leuke en creatieve manier kennis met je maken. En laat ons via een video zien dat je de kennis en vaardigheden bezit die wij vragen.

Een CV met daarin hoe oud je bent, of je man of vrouw bent, al of niet getrouwd, hoeveel kinderen, waar je woont of vandaan komt is voor deze functie beslist niet relevant.

Een uitgebreide assessment is onderdeel van de procedure.

Wil jij je vast inlezen in de taak-functie omschrijving? Stuur ons dan een mail. Dit mag naar yvonne@kekz.nl, we zorgen dat je deze dan zo snel mogelijk krijgt.

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Yvonne van den Berg, Recruiter via 06-86807592. We kijken uit naar je video die je ook mag sturen naar Yvonne@kekz.nl

Soort
Voltijd
Locatie
Rotterdam, Schiedam
Close modal window

Functie:Gezocht: Clustermanager Kinderopvang

Dank je voor je interesse in deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.