Deel je klasse(n)!
Kom in de klas

Heb je een uniek talent, zoals dans, sport, kunst, zang, toneel ,koken, tuinieren, muziek maken ben je gewoon heel creatief, en wil je de wereld van kinderen een stukje mooier maken? Dan zoeken we jou!

Iedere dag werken we intensief met kinderen om ze mooie herinneringen te geven en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Dat doen we voor en na school op onze opvang, maar ook in samenwerking met scholen tijdens de lessen. Zo leveren we een bijdrage om kinderen hun leerdoelen te laten bereiken en ontwikkelen ze zo spelenderwijs meer zelfvertrouwen.

Om dit verder te ontwikkelen en uit te breiden zoeken we mensen die hun klasse(n) willen delen. Die een deel van de dag op school helpen en vervolgens de kinderen toffe herinneringen geven bij de BSO. Dat kan bijvoorbeeld gewoon een aantal uren per week naast je eigen werkzaamheden als zelfstandige. Een leuke mix van ondernemen en met een team van professionals op school en bij de opvanglocaties. Naast een afwisselende baan bieden we je een toffe werkomgeving en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij enthousiast en wil je graag je specialisme delen met kinderen dan trakteren we je graag op een lekkere bak koffie of thee om eens kennis te maken.

Soort
Deeltijd
Locatie
Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse
Close modal window

Functie:Deel je klasse(n)!

Wat leuk dat je gereageerd hebt op deze toffe vacature! Je bericht is verstuurd.